Vecka 12

Hej på er!

Här kommer en liten sammanfattning över vad vi har gjort i veckan.

Matte: s. 6-7 + s.10-11 + s.14-15 + s.18-19+ s.22-23 + s.26-27 + s.30-31 + s.34-35 + s.38-39 + s.46-47 + s.50-51 Det går bra att göra diagnosen och repetitionen också. Logga gärna in på Studentlitteratur och aktivera era digitala böcker. Där går att träna extra på hela kapitlet. Om planen inte ändras har vi matteprov på onsdag den 25 mars.

Svenska: I svenska arbeta vi främst med boken just nu. Vi har haft läsläxa + frågor till i torsdags. Till nästa vecka ligger frågorna på teams. De ligger i klassanteckningsboken under innehållsbibliotek. Kopiera frågorna och skriv in svaren i er egen flik under svenska.

Religion: Vi har avslutat Buddhismen och redovisningarna till den. Några har inte hunnit redovisa. Stencilen om Buddhismen ska vara klar och inför nästa område ska ni vara säkra på de olika världsreligionerna. Passa på att titta över alla fem.

Fysik: Vi har haft prov på avsnittet om Kraft och rörelse.

För er som har varit hemma så titta in på er mail och svara gärna så att vi ser att det fungerar. Gå in på teams/klassanteckningsboken och titta på de olika flikarna i innehållsbiblioteket. De kommer att fyllas på efterhand. Där kommer ni att kunna se vad vi arbeta med och få uppgifter.

/ Tessan

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *