Vi arbetar på!

Nu har vi varit igång ett par veckor efter påsklovet och eleverna arbetar mycket fokuserat. Det är skönt att ha en rutin när så mycket annat är oroligt. Vi har precis avslutat våra faktatexter och redovisningar om rymden i No. I matte har vi avslutat ett kapitel om Tid. Vi kommer att arbeta lite till med tid och hastighet nästa vecka. Då blir det skattjakt på skolgården. I So har vi arbetat med klimatzonerna och nu håller eleverna på att skriva om ett ökendjur eller en ökenväxt.

Som ni säkert har hört så äter vi matlådor i klassrummet på lunchen. För att göra det lite roligare så brukar vi titta på en liten film. Eleverna sköter detta mycket bra. Klasserna turas om att äta i matsalen. Det är två klasser i taget med mycket mellanrum mellan stolarna för att hålla avstånd.

Då vi inte ska träffas i större grupper så kommer tyvärr både resan till Lund och KM att ställas in. Det diskuteras också hur de ska tänka kring aktivitetsdagen med de nya klasserna på Linnéskolan.

Till sist vill jag skicka med ett stort tack till er vårdnadshavare för att ni håller era barn hemma när de är sjuka och två dagar efter de är friska. Tack vare detta är vi just nu ganska många i skolan under dagarna. Ta hand om er!

Trevlig Valborg!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *